De warmste week ... wij waren erbij!

Vandaag was het zover... We gingen onze opbrengst van de kerstmarkt persoonlijk afgeven in de Schorre in Boom. 
Goed ingeduffeld vertrokken we met de fiets naar daar. Om 9 uur arriveerden wij in het domein en waren zo bij de eerste. We kwamen dan ook onmiddellijk in beeld. Ries schreef ter plekke zijn kerstkaartje aan Linde en haalde ook zijn oorkonde, die hij gisteren maakte, boven. Dit werd natuurlijk opgemerkt.  Linde kwam deze in pyjama in ontvangst nemen en postte hier zelfs iets van op haar facebookpagina. Ook Mirthe en Liam kregen de kans om mee het podium op te gaan om de drie handwarmertjes te overhandigen.





 







 
Daarna was het hoog tijd om onze video gaan op te nemen in een tipi. Bekijk deze hier
Ries ging ook dinsdagavond al naar de Schorre en maakte een filmpje over de opbrengst van de pannenkoekenverkoop bij Waarloos danst. Dit zie je hier










Nu was het toch hoog tijd om het terrein even te verkennen en ons wat op te warmen met een lekkere warme chocomelk of een soepje.

Om 11 uur werden we dan nog eens gevraagd om mee deel te nemen aan 'Iedereen beroemd'. We moesten hier het publiek zijn voor de winkelkarrenquiz. Donderdag wordt dit uitgezonden.
Het was een fijne, gezellige en hartverwarmende voormiddag! Bedankt aan alle fietsbegeleiders en de kinderen voor hun initiatief en enthousiasme.

1 opmerking: